Saturday, March 2, 2013

celoteh mak jemah

 
 
hoi hoi..eh, mcam x beradab plk main hoi hoi nih..
ehemm..semule2..
assalamualaikum watahmatullahiwabarakaaaaaatuh..
emm..pjgkan harakat kaaaatuh tu yer..
bak kata liyana abdul rahim a.k.a emma maembong..errr =.='
*seyes cam nak muntah jer..haha
 
pehal pullak entry punye title celoteh mak jemah an..
sebenarnye, itu je bende first yang terlintas kat kepale.
k, macam biase lah..mase untuk mengarut karut tetapi bukan mencarut yer..harap maklum..muke suci je nih taw, adab kene jage.. acecece.. *sambil bt muke perempuan melayu terakhir..haha
aca ne la agknye mukenye tuh an..hanya insan sejati je dpt bygkan muke aku mcm mane kalau muke perempuan melayu terakhir..haha..x pasal2 plak en.. sumpah koya abis!haha
 
wow, tup tap tip tup, dh due minggu kot berkuliah..cepat bebenor mase berlalu. *sambil tgk jam padini atas meja..haha..gedik!
so, dh due minggu jugakla aku x bergiat aktif dalam berblogging nih..almaklumlah.. xde alasan lain dah..busy la sangat kononnye..*padahal malas..haha
 
yela, first day dh dpt asgnmnt and esok kene present.. mane tak gelabah masing2 an..semue duk tercongok depan laptop..
 
apepon, minggu ni dapat pengajaran baru..hmm..
terase sebak, kecewa, sakit dan majoriti perasaan yang ada adalah marah.. gedebak gedebok jantung ni tau x??haih,,
"sakit pulllak hati kita ni ha" bak kate wawa swmput..aku pon dh terlebih semput pon ade jgk ni ha..haha
 tapi yang penting muke still mantain depan orang..senyum sampai ke telinga.. yg bab ni, hanya housemates je yg tau problemnye.. thnkx sbb banyak bagi sokongan.. ni yang sayang nih,,haha..mmuah mmuah sikit.. sooooooo sweeeeettttttt ( sambil buat muke zain hakimi)haha *ok,gedik!stop!!
hahaha
 
ok, sampai sini je entry.. xde bende penting pon nk story sebenarnye.. tp sebelum tu, if ade sesiape nk order beautskin, leh bgtau..haha..menyempat jer an.
 
  

 
motif sgt aku letak gmbr nih..haha.. ni time mngadap lptop..
 
ha...perempuan melayu terakhir ke terawal nih??haha..
ce teka,ce teka..
 
 
 
 
 tee hee..ngeee

ok,salam, adios amigos..haha
ok,publishhh!!!haha
 
 
 
 
 
 
 


2 comments:

  1. kadang2 r..baru sambilan je nih..kene ckup tggi kalo nk jd model tetap..hahaha

    ReplyDelete